sobota, 12. marec 2016

NAJŠTEVILČNEJŠE ZIMOVANJE DO SEDAJ!

Mi smo se zabavali kot nori. Seveda smo vodniki prišli domov utrujeni. Ta utrujenost pa je bila kar konkretno poplačana s strani naših najbolj pogumnih tabornikov, ki so z nami preživeli celotni vikend. Seveda jokanja, kričanja in pogrešanja mamic ni manjkalo, a smo se malo pocrkljali in je bilo vse spet sončno, kljub oblačnemu vremenu zunaj. 

In kaj smo počeli? 

Najprej smo se nastanili po sobah (spali smo na pogradih), nato nas je igrica noč-dan pošteno zlakotila, da smo se odpravili na večerjo. Po večerji je sledil družabni večer - modna revija. Tu so otroci pokazali svojo kreativnost, kateri ni bilo konca. Sodniki-vodniki smo vsakega strogo ocenili in na koncu podelili skupinam nagrado-bonbončke za skupno prvo mesto. Komaj pa smo čakali, da se spočijemo, saj nas je naslednji dan čakalo še ogromno aktivnosti, za katere smo potrebovali veliko energije.

Sobota nam je postregla najprej s kratkim razgibavanjem in nato obilnim zajtrkom. Po zajtrku je sledilo umivanje in pospravljanje naših kotičkov, vodniki pa smo preverili ali se kovanci odbijajo od napetih rjuh. Malo heca pa tudi mora biti. Zunaj nas je vreme čakalo, da se malo nadihamo svežega zraka - Murni so odšli malo na sprehod, kjer so spoznali okolico, skupini MČ in GG pa sta se pomerili v igri Med dvema ognjema (boj po naše). 
Ker smo se vsi kar pošteno utrudili od teka in skakanja po krtinah, smo se preoblekli, nadaljevali pa z našimi urami. Čez dan smo tako spoznavali orientacijo in prvo pomoč, kot tudi kdo smo taborniki. 
Vrhunec dneva pa je bil bazen.  
Seveda malice niti kosila nismo zamudili, večerja pa nam je tudi teknila. Zadnji družabni večer smo vodniki preverili kakšne talente imajo naši člani. Bili smo presenečeni, saj imamo pevce, igralce, manekene, komike in še in še. 
 
Po tako napornem dnevu pa smo vsi popadali v postelje.

Zadnji dan smo ponovili telovadbo in se pošteno najedli, saj smo vodniki po tiho obljubljali bazen. Po plavanju smo pripravili potovalke in že je sledilo zadnje kosilo, katerega smo pojedli čisto vsi. Kdo ga ne bi, saj smo za nagrado od kuharja dobili dunajski zrezek in krompir. Po kosilu pa smo se počasi odpravili proti domu. Ko ste se starši pripeljali, pa smo zaključili še eno poglavje v našem delovanju.

Če pa bi glasovali za najboljšo malico ali sladico? Seveda bi zmagali BONBONI. Ja, tudi mi radi crkljamo naše člane.

Sedaj pa počakajmo na višje temperature, da bomo lažje izvedli še druge aktivnosti, ki nas čakajo do največje pustolovščine TABORA 2016.

Z-D-R-A-V-O!
Zdravo, zdravo, zdravo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar